Our promise as a contractor is to build community value into every project while delivering professional expertise, exceptional customers service and quality construction.

RRETH Faqes

Shiteshite është një platform e shitjeve te produkteve, ku të gjitha artikujt janë të pranuar dhe testuar nga pronarët e faqes dhe më pas publikuar me përshkrimin specifik rreth gjendjes së produkteve. 

Faqja zyrtare dhe e vetmja në facebook është kjo: https://www.facebook.com/shiteshiteonline/ postimet në këtë webfaqe pas një kohe publikohen edhe në rrjetet sociale. Synimi i platformës është që të bashkojë blerësit adekuad me produkte adekuade. Duke marrë bazë nevojat e blerësit dhe karakteristikat e pajisjeve, realizojmë sygjerimet e duhura.

Untitled-3_05
PAGESA DHE PRANIMI
Pagesa dhe pranimi i produkteve realizohet në bazë të marrëveshjes së pronarëve të faqes me të interesuarit për produkte. Ne jemi në Prizren, megjithatë në baze të marrëveshjes ju mund të pranoni produktet kudo në Kosovë.
Untitled-3_07
DËSHIRONI TË SHITNI DIÇKA?
Ne gjendemi në Prizren dhe është esenciale që të realizohet një takim paraprak dhe vlerësimi i pajisjeve tuaja për një javë. Pas kohës së vlerësimit mund të ju njoftojmë për vlerën e pajisjes dhe kandidatët e interesuar.

Brendet

Client
Client
Client
Client
Client
Client